Det med småt

1. Vi modtager følgende betalingskort:

 2. Aflysning af smagninger

Vi forbeholder os ret til at aflyse smagninger ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. I tilfælde af aflysning, vil det være muligt at flytte sin tilmelding til en anden smagning, eller få pengene retur. Vi kan ikke garantere at aflyste smagninger oprettes på et senere tidspunkt. gebyr for smagninger refunderes kun af XOTC i tilfælde af aflysning eller flytning af arrangement. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer.

3. Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte smagninger og varer, afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.
Tilmeldinger og gavekort erstattes ikke ved bortkomst.

4. Fortrydelsesret

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres til forbrugeren ikke omfattet af fortrydelsesretten. Der er ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)”. Det betyder, at køb af en smagning er bindende, og at indbetalte beløb herfor ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Se evt. www.forbrug.dk

5. Betaling

Når bestillingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse på e-mail.
For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret, og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

6. Personlige oplysninger:

Personlige oplysninger du afgiver til XOTC i forbindelse med købet videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger som du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos XOTC.
I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via en DIBS betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse.
Navn, adresse, telefonnummer og e-mail gemmes. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

7. Sikkerhed ved online betaling

Når man betaler med sit kreditkort via Internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via Internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, du ikke kender til og som er trukket fra din konto, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lignende) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.